VeeGee Marketing Solutions – Procesul Nostru

Serviciile de intermediere financiara sunt acel tip de solutii care sunt necare in ultimul moment, clientii cautand o decizie rapida, birocratie simpla si un broker sau un intermediar in care sa poata avea incredere. Si sunt o multime de astfel de persoane care ofera acest tip de servicii. Una dintre acestea ati putea fi chiar dumneavoastra. Dar intrebara este, cum faceti ca serviciile voastre sa ajunga in fata clientilor atunci cand acestia au nevoie de ele? Motoarele de cautare sunt raspunsul evident, dar cu o asa mare concurenta pe piata, ce puteti face pentru a va diferentia de multime?

Aici va putem ajuta noi. Noi ajutam brokerii si intermediarii din sectorul financiar sa devina vizibili in mediul online, sa dezvolte o prezenta pe Google (si alte motoare de cautare) si sa creeze noi oportunitati prin campanii publicitare unice de PPC.

De ce PPC?

Publicitatea PPC (sau Pay Per Click) are puterea de a va transforma marketingul intr-un singur pas simplu. Aceasta va poate ajuta sa obtineti vizibilitatea marcii pe segmentul vostru de piata, sa generati noi oportunitati pentru afacerea voastra si sa va asigurati ca veti aparea in topul cautarilor online pentru solutiile de finantare alese. Spre deosebire de alte metode marketing, PPC este:

  • Usor de masurat si de urmarit
  • Ofera control complet asupra cheltuielilor voastre publicitare
  • Creaza un impact imediat
  • Genereaza trafic extrem de relevant pentru siteul vostru.

Si

  • Platiti doar pentru clickurile primite

Cum functioneaza?

La VeeGee Marketing Solutions, oferim solutii de marketing si trafic targetat pentru brokerii si intermediarii financiari folosind publicitatea PPC. Concultantii nostri lucreaza indeaproape cu dumneavoastra pentru a intelege care va sunt obiectivele, bugetul, publicul tinta si mesajele din spatele afacerii voastre intr-o consultare initiala. Apoi, pe baza datelor colectate, cream campanii eficiente care se integreaza perfect cu strategia voastra de afaceri, respectand bugetul stabilit. Serviciile noastre acopera anunturi de cautare, anunturi grafice, anunturi de re-marketing si de cumparaturi, precum si anunturi sociale si mobile, astfel incat produsele voastre de finantare sa fie afisate si vizibile pe toate platformele. Este inclusa gestionarea completa si monitorizarea campaniilor voastre, desi tot ce aveti de facut este sa va relaxati si sa priviti cum este atras publicul tinta.

Pentru mai multe informatii, luati legatura cu noi chiar astazi.

Despre VeeGee Marketing Solutions

Exista o serie intreaga de modalitati prin care un broker financiar isi poate comercializa el insusi produsele, de la recenzii in revistele publicitare, content marketing si strategii digitale. Dar cum alegeti cea mai potrivita metoda si cum puteti fi siguri ca o utilizati in mod corespunzator?

La VeeGee Marketing Solutions, ne concentram pe furnizarea de solutii complete de marketing pentru brokerii si intermediarii de solutii financiare, punand accent special pe generarea de trafic targetat si pe campaniile de PPC (Pay Per Click). Lucram indeaproape cu clientii nostri pentru a intelege cum se desfasoara activitatea lor si pentru ai ajuta sa ajunga acolo unde si-au propus folosind strategiile de marketing potrivite.

 

Ce ne face pe noi diferiti?

La VeeGee Marketing solutions, nu oferim solutii de marketing si crearea unei identitati vizuale pentru orice tip de afacere.

INe-am specializat in lucrul cu brokerii si intermediarii serviciilor financiare. Este o specializare ideala pentru clientii nostri ce cauta o companie de marketing care sa inteleaga natura compexa a industriei, restrictiile in vigoare privind ceea ce pot si ceea ce nu pot spune, si flerul creativ pentru a produce rezultate pozitive in ciuda acestora.

Avand o experienta vasta in sectorul serviciilor de intermediere financiara, suntem perfect pozitionati pentru a oferi sprijin brokerilor si intermediarilor. Pentru ca intelegem cum functioneaza industria, care sunt produsele, cui si cum vindeti, expertii nostri pot lucra cu voastra pentru a crea strategia de marketing potrivita pentru afacerea voastra. Suntem foarte mandri de campaniile noastre PPC, care garanteaza crearea de noi oportunitati pentru afacerea voastra si imbunatatirea ratei de conversie pentru a va ajuta sa deveniti lider de piata in domeniul serviciilor de intermediere financiara.

 

Daca dorita sa aflati mai multe informatii despre noi, despre echipa noastra, si despre cum putem ajuta afacerea voastra sa creasca creand noi oportunitati, ne-ar face placere sa luati legatura cu noi. Pentru a discuta despre marketing, campanii PPC si despre servicii de intermediere financiara, contactati-ne astazi.

TOP